Menu
Oefenduel Ajax - Schalke live bij Ziggo

Oefenduel Ajax - Schalke live bij Ziggo

De oefenwedstrijd tussen Ajax en Schalke '04 is zaterdag 10 januari live en exclusief te zien via de digitale kanalen van Ziggo (kanaal 12) en UPC (kanaal 15). Dit duel dat in Qatar wordt gespeeld, is de eerste Ajax-wedstrijd met Ziggo als nieuwe hoofdsponsor van Ajax.

Het speciale programma en de wedstrijd is voor Ziggo-klanten vanaf 15.15 uur zonder extra kosten te zien op Ziggo TV digitaal kanaal 12 en via de Ziggo TV App.

Ajax - Schalke wordt eveneens via UPC, dat binnenkort onder de naam Ziggo doorgaat, uitgezonden. Dit zal op het UPC Evenementen-kanaal 15 (voor Interactieve Digitale TV-abonnees) zijn.

Voorafgaand aan de uitzending wordt er om ongeveer 15:10 uur een door Ajax TV gemaakte compilatie van het trainingskamp in Qatar uitgezonden. Deze wordt in de rust herhaald. Direct na afloop van de wedstrijd volgen enkele interviews vanuit Qatar.

De gehele uitzending kan ook via Ajax Exclusive TV online worden bekeken.

Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst en Gerard van Hees

Davy Klaassen en Ricardo van Rhijn hadden eind 2014 de eer om als eerste spelers het Ziggo-shirt te dragen tijdens de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo. Davy Klaassen en Ricardo van Rhijn hadden eind 2014 de eer om als eerste spelers het Ziggo-shirt te dragen tijdens de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo.
Ajax verblijft deze hele week in Qatar. Ajax verblijft deze hele week in Qatar.