Menu

Official Ajax Fanshop vernieuwd

De Ajax Fanshop in de Arena was afgelopen maandag en dinsdag gesloten vanwege een ingrijpende verbouwing. Vanaf woensdagochtend zijn de deuren weer geopend en kan iedereen terecht in de shop.

De lokatie van de Fanshop is naar achteren verschoven. Waar voorheen op de begane grond het Ajax Museum was gelokaliseerd, is nu de Ajax Fanshop gekomen. In een ruimere opstelling zijn alle Ajax-artikelen overzichtelijker uitgestald. De ingang is overigens nog steeds te vinden bij de hoofdingang van het stadion.

In de Fanshop liggen geen artikelen meer in vitrines. Hiervoor is bewust gekozen, zodat de bezoeker de produkten beter kan zien en aanraken. Daarnaast is de collectie uitgebreid. Op tv-schermen zijn videobeelden van Ajax te bewonderen. De verbouwing heeft er toe geleid dat de supporter weer het 'Ajax-gevoel' krijgt, wanneer zij de shop binnenloopt en de artikelen bekijkt.

Manager Van Kooten is blij met de verbouwing. "We kunnen de fans nu sneller en efficienter helpen en zo de concurrentie aan gaan met de rest van Europa. Maar het belangrijkste is dat de uitstraling van Ajax naar buiten toe weer allure heeft".