Menu
Ogararu en wissels bij Jong Ajax

Ogararu en wissels bij Jong Ajax

Gery Vink en John Bosman verwelkomden donderdag een grote groep spelers bij Jong Ajax. Niet alleen de 'vaste' Jong Ajacieden waren in het MiCoach Performance Center, maar ook de reserves van Ajax 1 én ex-Ajacied George Ogararu.

De basisspelers van Ajax genoten deze donderdag van een vrije dag. De wissels mochten met Jong Ajax meetrainen. Behalve die groep trainde ook George Ogararu met Vink en Bosman mee. De Roemeense verdediger heeft momenteel geen club. De 32-jarige Ogararu kwam in 2006 naar Ajax en ging in 2008 op huurbasis naar Steaua Boekarest. Zijn laatste club was FC Sion in Zwitserland. Hij traint tot de winterstop mee met Jong Ajax.

De Roemeen zag deze donderdagochtend geen basisspelers op het veld. Zij genieten van een dagje vrij en zullen zich vanaf vrijdag weer richten op de wedstrijd van zondag tegen Willem II. Nicolai Boilesen, Miralem Sulejmani, Thulani Serero, Jody Lukoki, Mitchell Dijks, Stefan Denswill en Joël Veltman waren wel te vinden in de grote witte opblaashal van adidas. Jong Ajax zelf miste drie vaste krachten. Lesley de Sa, Fabian Sporkslede en Xandro Schenk waren de afgelopen dagen met Ajax A1 mee naar Chelsea waar Europese overwintering in de NextGen Series werd veiliggesteld. Doelman Jasper Cillissen trainde met de collega-keepers van Jong Ajax, Chiel Kramer en Maurits Schmitz onder leiding van keeperstrainer René Stam.

De eerstvolgende wedstrijd van Jong Ajax is maandagavond 17 december. Tegenstander op de Toekomst is dan Jong sc Heerenveen.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De clubloze George Ogararu houdt zijn conditie bij Ajax op peil. De clubloze George Ogararu houdt zijn conditie bij Ajax op peil.
Onder anderen Sulejmani, Serero en Denswil sloten aan bij Jong Ajax. Onder anderen Sulejmani, Serero en Denswil sloten aan bij Jong Ajax.