Menu
Oger komende drie jaar sponsor van Ajax

Oger komende drie jaar sponsor van Ajax

Na twaalf jaar official supplier te zijn geweest van Ajax, wordt Oger nu official sponsor van de Amsterdamse voetbalclub. Vandaag sloot Ajax-directeur Maarten Fontein een driejarig contract met de herenmodespecialist.

Maarten Fontein en Oger Lusink zetten hun handtekening onder het nieuwe sponsorcontract. Maarten Fontein en Oger Lusink zetten hun handtekening onder het nieuwe sponsorcontract.

Algemeen directeur Maarten Fontein reisde vrijdag af naar de PC Hooftstraat om in de Amsterdamse vestiging van Oger zijn handtekening te zetten onder het nieuwe contract. Nadat de krabbels gezet waren, kon de champagne worden opengetrokken. Net als de afgelopen twaalf jaar blijft Oger Ajax de komende jaren voorzien van een prachtig clubkostuum. De kleding voor het nieuwe seizoen wordt begin augustus tijdens het Amsterdam Tournament voor het eerst gedragen door de Ajacieden.

Naast de clubkostuums komt Oger ook met een casual Ajax-kledinglijn. Deze lijn is naar verwachting in september voor iedereen verkrijgbaar bij Oger en in de Ajax Fan Shop. Een deel van de opbrengst gaat naar Missie Kaapstad.

De nieuwe overeenkomst werd gevierd met een glas champagne. De nieuwe overeenkomst werd gevierd met een glas champagne.