Menu
Oleguer en Emanuelson weer bij de groep

Oleguer en Emanuelson weer bij de groep

Oleguer en Urby Emanuelson hebben vrijdag de groepstraining hervat. Of het duo fit genoeg is voor de topper tegen PSV aanstaande zondag is nog niet zeker. Bekijk hier de foto's van de training.

Oleguer viel tegen FC Volendam uit met lichte spierklachten. De centrale verdediger trainde donderdag niet buiten, maar stond vrijdag wel weer op het veld. Hij deed ook mee aan de partijvormen. Oleguer viel tegen FC Volendam uit met lichte spierklachten. De centrale verdediger trainde donderdag niet buiten, maar stond vrijdag wel weer op het veld. Hij deed ook mee aan de partijvormen.
Thomas Vermaelen, die eveneens tegen FC Volendam geblesseerd uitviel, verscheen ook weer op het trainingsveld. De Belg deed nog niet mee met de groep, maar trainde apart met de aan zijn knie geblesseerde Jeffrey Sarpong. Vermaelen is een vraagteken voor aanstaande zondag. Thomas Vermaelen, die eveneens tegen FC Volendam geblesseerd uitviel, verscheen ook weer op het trainingsveld. De Belg deed nog niet mee met de groep, maar trainde apart met de aan zijn knie geblesseerde Jeffrey Sarpong. Vermaelen is een vraagteken voor aanstaande zondag.
Eyong Enoh staat in de dekking bij Robbert Schilder. Enoh maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax en is ook weer fit genoeg voor het grote werk. Eyong Enoh staat in de dekking bij Robbert Schilder. Enoh maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax en is ook weer fit genoeg voor het grote werk.
Evander Sno en Luis Suarez in duel. De Uruguayaan weet de bal weer op zijn typische wijze te bij zich te houden. Evander Sno en Luis Suarez in duel. De Uruguayaan weet de bal weer op zijn typische wijze te bij zich te houden.
Ook Urby Emanuelson hervatte vrijdag de training met de groep. De linkspoot maakte een gretige indruk. Ook Urby Emanuelson hervatte vrijdag de training met de groep. De linkspoot maakte een gretige indruk.
Ajax wil Miralem Sulejmani voorzichtig brengen na zijn blessure. Tegen PSV begint de Serviër nog niet in de basis. Zaterdag wordt bekend of hij wel of niet bij de selectie zit. Ajax wil Miralem Sulejmani voorzichtig brengen na zijn blessure. Tegen PSV begint de Serviër nog niet in de basis. Zaterdag wordt bekend of hij wel of niet bij de selectie zit.