Menu
Oleguer en Vermaelen trainen nog apart

Oleguer en Vermaelen trainen nog apart

Ajax werkte vrijdagochtend de voorlaatste training af in voorbereiding op de uitwedstrijd tegen NEC. Oleguer en Thomas Vermaelen trainden nog apart van de groep. Kennedy sloot weer aan. Bekijk hier de foto's.

De selectie van Ajax kreeg een gevarieerde training voorgeschoteld. Naast diverse kaatsoefeningen, werd er op een klein gedeelte van het veld een soort kopvoetbal gespeeld. Als afsluiting stond er een grote partij op het programma. De selectie van Ajax kreeg een gevarieerde training voorgeschoteld. Naast diverse kaatsoefeningen, werd er op een klein gedeelte van het veld een soort kopvoetbal gespeeld. Als afsluiting stond er een grote partij op het programma.
Thomas Vermaelen moet NEC - Ajax aan zich voorbij laten gaan. De verdediger heeft nog altijd te veel last van zijn achillespees om aan te sluiten bij de groepstraining. Hij werkte samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas aan zijn herstel. Daley Blind en Vurnon Anita ontbraken beiden wegens blessures op het veld. Thomas Vermaelen moet NEC - Ajax aan zich voorbij laten gaan. De verdediger heeft nog altijd te veel last van zijn achillespees om aan te sluiten bij de groepstraining. Hij werkte samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas aan zijn herstel. Daley Blind en Vurnon Anita ontbraken beiden wegens blessures op het veld.
Oleguer deed ook niet mee met de groepstraining. De Spaanse verdediger heeft last van zijn rug en is een twijfelgeval voor aanstaande zondag. Oleguer deed ook niet mee met de groepstraining. De Spaanse verdediger heeft last van zijn rug en is een twijfelgeval voor aanstaande zondag.
Rob Wielaert is alweer bezig aan zijn derde trainingsdag als Ajacied. In het kopvoetbal liet hij zich van zijn beste kant zien. Rob Wielaert is alweer bezig aan zijn derde trainingsdag als Ajacied. In het kopvoetbal liet hij zich van zijn beste kant zien.
Jeffrey Sarpong brengt met zijn hoofd de bal in het spel. Jeffrey Sarpong brengt met zijn hoofd de bal in het spel.
Dario Cvitanich was weer in vorm. De Argentijn pikte menig doelpuntje mee tijdens de training. Dario Cvitanich was weer in vorm. De Argentijn pikte menig doelpuntje mee tijdens de training.
Robbert Schilder staat in de dekking bij Dennis Rommedahl. Omdat Thomas Vermaelen geblesseerd is, begint Schilder zondag als linksback in de basis tegen NEC. Robbert Schilder staat in de dekking bij Dennis Rommedahl. Omdat Thomas Vermaelen geblesseerd is, begint Schilder zondag als linksback in de basis tegen NEC.