Menu
Olfers en Davids: functie ter beschikking

Olfers en Davids: functie ter beschikking

Edgar Davids en Marjan Olfers stellen hun functie in de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV ter beschikking. Zij treden af op een moment dat na overleg met en door de bestuursraad van de vereniging AFC Ajax wordt vastgesteld.

Davids en Olfers laten gezamenlijk weten dat zij deze beslissing hebben genomen nadat het risico van schade voor Ajax, dat aan aftreden in de weg stond, ondervangen was door de gezamenlijke inspanningen van de directie, de RvC en de bestuursraad.

Davids en Olfers verklaren voorts dat zij iedereen willen bedanken die in de turbulente afgelopen periode hun steun hebben betuigd, onder andere de Ondernemingsraad en het personeel van Ajax alsmede alle anderen die aan het succes van de club bijdragen en aan het feit dat Ajax in de afgelopen periode in categorie 3 van de KNVB is gekomen. Zij bedanken ook de directie en andere commissarissen voor de samenwerking in de afgelopen periode. Zij willen de bestuursraad van de vereniging Ajax bedanken voor de dialoog in de afgelopen weken, die heeft geleid tot een voor alle betrokkenen aanvaardbare oplossing. Tot slot wensen zij Ajax veel sportief succes in de toekomst, te beginnen met de strijd om de landstitel.

De RvC met Davids en Olfers, inclusief Johan Cruijff en de eerder afgetreden Steven Ten Have en Paul Römer, werd op 25 juli 2011 benoemd.


Tekst:Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst