Menu
Onder heerlijke lentezon richting PSV

Onder heerlijke lentezon richting PSV

Onder een heerlijke lentezon en met een zacht briesje trainde de selectie dinsdag open voor publiek. Op de eerste officiële lentedag genoten de toeschouwers van de training van het eerste elftal, maar ook van Jong Ajax.

Net als maandag trainde Gregory van der Wiel met de groep mee. De rechtsback, die maandenlang werd gehinderd door blessureleed, deed mee met enkele oefenvormen. Derk Boerrigter, hij heeft nog last van een rugblessure, en Lorenzo Ebecilio (liesklachten) trainden apart met fysiotherapeuten Jos Kortekaas en Pim van Dord. Eyong Enoh, die hersteld is van een hamstringblessure, werkte verderop met Jong Ajax een oefensessie af. De Kameroener kwam maandagavond in actie met de Beloften. Het basiselftal tegen Jong sc Heerenveen/Emmen (2-0) trainde op het kleurrijke veld. Van basketballen tot voetvolley, iedere oefening werd vervuld met een grote lach.

Woensdag genieten de Ajacieden van een vrije dag. Donderdag hervat het elftal van Frank de Boer de voorbereiding op de competitietopper tegen PSV.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De Ajacieden speelden onder meer verschillende partijvormen. De Ajacieden speelden onder meer verschillende partijvormen.
Gregory van der Wiel was er weer bij. Gregory van der Wiel was er weer bij.
Jong Ajax trainde op het kleurrijkste veld van de Toekomst. Jong Ajax trainde op het kleurrijkste veld van de Toekomst.

Onder toeziend oog van Gery Vink en André Ooijer vervoert Eyong Enoh de bal naar boven. Onder toeziend oog van Gery Vink en André Ooijer vervoert Eyong Enoh de bal naar boven.
Opnieuw was er veel animo voor de open training. Opnieuw was er veel animo voor de open training.
Een Ajax-supporter komt even bij van de drukte. Een Ajax-supporter komt even bij van de drukte.
Met het weer zat het op de Toekomst meer dan goed vandaag! Met het weer zat het op de Toekomst meer dan goed vandaag!