Menu
Only Friends ontvangt Ajax-fietsen

Only Friends ontvangt Ajax-fietsen

De Fietsfabriek en de Ajax Foundation hebben woensdagmiddag in het Ronald McDonald Centre in Amsterdam-Noord fietsen geschonken aan Stichting Sportclub Only Friends. Temidden van tientallen gehandicapte sporters nam oprichter Dennis Gebbink het geschenk in ontvangst.

Only Friends is in het jaar 2000 opgericht. De stichting/sportclub biedt gehandicapte sporters een mogelijkheid toch met hun favoriete sport bezig te zijn, waar daar bij een reguliere club geen ruimte voor is. Dit ondervond ook Dennis Gebbink, die zag dat er voor zijn zoontje geen plaats was bij een reguliere (voetbal)club. De club is bedoeld als plek waar iedereen zich thuis mag voelen. Dit wordt nog een onderstreept door de slogan van Only Friends: ,,Je bent goed zoals je bent!’’

Only Friends is gehuisvest in het Ronald McDonald Centre, het eerste sportcentrum in West-Europa voor kinderen en jongeren met een beperking. Het Centre beschikt over meerdere sportruimtes, zowel binnen als buiten. Het is daarmee dé plek voor beweging.

Ajax en Only Friends zijn al heel lang vrienden. Vanwege deze jarenlange band is de club meer dan gelukkig deze Ajax-fietsen te kunnen doneren aan de sportclub. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de medewerking van De Fietsfabriek, die de fietsen ter beschikking stelde. Alle kinderen zijn dan ook heel enthousiast met dit mooie gebaar.

De Ajax-fietsen zijn momenteel ook voor u beschikbaar. Deze zijn te koop in de officiële Ajax Fanshop.
Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl

Ruud Möhlman van de Fietsfabriek samen met Dennis Gebbink. Ruud Möhlman van de Fietsfabriek samen met Dennis Gebbink.
Iedereen geniet van de mooie fietsen. Iedereen geniet van de mooie fietsen.
Kinderen en vrijwilligers hebben plezier tijdens de training. Kinderen en vrijwilligers hebben plezier tijdens de training.
Een mooi overzicht van de binnensporthal van het Centre. Een mooi overzicht van de binnensporthal van het Centre.