Menu
Ontspannen begin van de week

Ontspannen begin van de week

Met de eerste drie punten op zak begon Ajax ontspannen aan de week. De basisspelers van de gewonnen wedstrijd tegen Groningen werkten een hersteltraining af en namen daarna rustig de tijd om te kijken hoe hun collega’s het ervan afbrachten op het veld.

De knappe 0-2-zege in de Euroborg op FC Groningen zorgde maandagochtend voor ontspannen en vrolijke gezichten bij de Ajax-selectie. De basisspelers deden het maandag rustig aan, maar de Ajacieden die in Groningen niet of weinig aan spelen toekwamen, moesten wel voluit. Vooral tijdens de partijvormen ging het er fanatiek aan toe.

Doelman Jeroen Verhoeven, die kampt met een gebroken hand, verscheen ook op het trainingsveld en verrichtte veel loopwerk. Omdat hij nog niet inzetbaar is en Maarten Stekelenburg het een dag na het duel in de Euroborg rustig aan deed, werd tijdens de partijen het ene doel verdedigd door Kenneth Vermeer en het andere door Jong Ajax-keeper Marco Bizot.

Ajax werkt deze week toe naar de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Zaterdag om 18.45 uur is RKC Waalwijk in de Amsterdam ArenA de tegenstander. Voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Er is vrije verkoop, dus een Club Card is niet nodig.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

Ismaïl Aissati en Kennedy gaan het duel met elkaar aan. Ismaïl Aissati en Kennedy gaan het duel met elkaar aan.
Thimothée Atouba heeft Evander Sno op zijn nek. Thimothée Atouba heeft Evander Sno op zijn nek.
Jeroen Verhoeven deed veel loopwerk. Jeroen Verhoeven deed veel loopwerk.
Marco Bizot trainde maandag mee met het eerste. Marco Bizot trainde maandag mee met het eerste.
Aanvoerder Luis Suarez kijkt hoe zijn teamgenoten het doen tijdens de partijen. Aanvoerder Luis Suarez kijkt hoe zijn teamgenoten het doen tijdens de partijen.
Mitchell Donald balt de vuisten. Zijn team deed het maandagochtend het best. Mitchell Donald balt de vuisten. Zijn team deed het maandagochtend het best.