Menu
Ontspannen door de wateren van Qatar

Ontspannen door de wateren van Qatar

Na de zware ochtendtraining was het woensdagmiddag even tijd voor ontspanning. De selectie van Ajax trok richting de havens van Doha, stapte de boot op en maakte een tocht door de Qatarese wateren. Relaxen, selfies en genieten van de imposante skyline.

Frank de Boer herkende nog wel iets van de skyline, de hoofdtrainer woonde twee jaar in Qatar, maar zag vooral dat er een heleboel nieuwe gebouwen bij waren gekomen. Voor de meeste spelers van Ajax was het onbekend terrein. Met een prima zonnetje, dat heel langzaam richting de horizon zakte, en een klein briesje waren de omstandigheden op het water perfect.

De skyline van Doha leende zich uitstekend voor selfies, panoramafoto’s en groepsplaatjes. Na een kleine twee uur keerde de boot terug in de haven en stapten de spelers de bus in terug naar het hotel. Woensdagavond staat er niets meer op het programma. De derde trainingsdag van Ajax in Qatar zit erop. Donderdag twee trainingen, maar eerst even de mooiste foto's onder elkaar van de boottocht!

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

De skyline doemt op... De skyline doemt op...
Abdelhak Nouri, Ricardo Kishna en Kenny Tete. Abdelhak Nouri, Ricardo Kishna en Kenny Tete.
Bekend terrein voor Frank de Boer, al is er de afgelopen jaren heel wat bijgebouwd in Qatar. Bekend terrein voor Frank de Boer, al is er de afgelopen jaren heel wat bijgebouwd in Qatar.
Arek Milik & Joël Veltman. Arek Milik & Joël Veltman.
Lasse Schöne en Niki Zimling genieten van het uitzicht. Lasse Schöne en Niki Zimling genieten van het uitzicht.
Chillen met Kolbeinn en Viktor. Chillen met Kolbeinn en Viktor.
Na de zware ochtendtraining was er tijdens de boot genoeg tijd voor ontspanning. Na de zware ochtendtraining was er tijdens de boot genoeg tijd voor ontspanning.
Genoeg tijd voor het maken van mooie foto's. Genoeg tijd voor het maken van mooie foto's.
Schitterende omgeving voor een teamuitje. Schitterende omgeving voor een teamuitje.