Menu
Ontspannen midweekse training na winst

Ontspannen midweekse training na winst

Een dik uur later dan gebruikelijk werd het trainingsveld voor de Amsterdam ArenA woensdagochtend bevolkt door de Ajax-selectie. In verband met de late wedstrijd de avond ervoor mochten de Ajacieden vanochtend wat langer in bed blijven liggen om vervolgens ontspannen de spieren weer wat soepel te maken. Althans, dat gold voor het grootste gedeelte van de groep.

De Ajacieden die dinsdagavond tegen Thun niet of gedeeltelijk in actie kwamen, werkten een normale training af. De 'basis' deed na de warming-up een partijtje voetvolley. Toen de wedstrijd van de avond ervoor uit de benen was, haasten de basisspelers zich richting kleedkamer, want het miezerige en koude weer nodigde niet uit om de verrichtingen van de overige teamgenoten te blijven volgen.

De acht spelers en keeper Vonk die overbleven, speelden onder leiding van Gerard van der Lem een partijvorm, na natuurlijk eerst een serie afrondingsoefeningen te hebben afgewerkt. René Wormhoudt had nog een leuk toetje voor het kleine groepje bedacht: een erg ingewikkeld uitziende sprintvorm.

De selectie geniet donderdag van een vrije dag, om vanaf vrijdag weer toe te werken naar de belangrijke topper van aankomend weeekend: PSV - Ajax.