Menu
Ontspannen richting de finale

Ontspannen richting de finale

Ajax A1 kende zondagochtend, enkele uren voor de grote finale in de NextGen Series tegen Internazionale, een ontspannen en heerlijke voorbereiding. In de morgenzon legde het team van trainers Fred Grim en Ronald de Boer een korte wandeling af.

Vanuit het Prince Regent Hotel wandelden de jonge Ajacieden door de rustige omgeving van Chigwell. Een kort, maar fijn uitje in aanloop naar de NextGen Series-finale tegen Internazionale zondagmiddag. Met de bloeiende narcissen, kwakende eenden en de stilte van een zondagochtend, was dit de ideale wijze om de benen te strekken in de pittoreske omgeving van Chigwell. In de middag is het gedaan met de ontspanning, want om 14:30 uur begint de final clash in het Leyton Orient stadion.

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax A1 de finale in de NextGen Series tegen Internazionale. De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op Eredivisie Live 3.


Tekst en foto's: Ajax.nl

De Ajacieden verzamelen zich op het parkeerterrein van het Prince Regent Hotel. De Ajacieden verzamelen zich op het parkeerterrein van het Prince Regent Hotel.
De ochtendwandeling was heerlijk ontspannen. De ochtendwandeling was heerlijk ontspannen.
Fred Grim en Ronald de Boer gaan voorop. Fred Grim en Ronald de Boer gaan voorop.
Zondagmiddag is de grote finale tegen Inter. Zondagmiddag is de grote finale tegen Inter.
Het pittoreske Chigwell. Het pittoreske Chigwell.