Menu
Ontspannen richting Friesland

Ontspannen richting Friesland

Heerenveen is zaterdagavond de gastheer van Ajax in het tiende competitietreffen van dit seizoen. Vrijdag konden de Ajacieden de puntjes op de i zetten om goed beslagen ten ijs te komen in Friesland.

Ajax scoort. De leus is duidelijk, maar met Wesley Sneijder als doelman lukt het de schutter dit keer niet om raak te schieten. Ajax scoort. De leus is duidelijk, maar met Wesley Sneijder als doelman lukt het de schutter dit keer niet om raak te schieten.

Ook op de laatste dag van de herfstvakantie was het reuze druk langs het trainingsveld van de Amsterdam ArenA. Maar niet alleen buiten het hek stond het stampvol, ook binnen het hek was het een drukte van belang. De Ajacieden bereidden zich in relatief ontspannen sfeer voor op het treffen met sc Heerenveen, de nummer acht op de ranglijst. Heerenveen kan het voordeel hebben dat zij geen doordeweeks programma hebben gehad, terwijl Ajax tegen ADO Den Haag nog alle zeilen moest bijzetten.

Door het drukke schema van deze week, was de training vrijdag niet overdreven inspannend. Kaatsoefeningen waarin de snelheid uit de bal moest worden gehaald, afrondoefeningen met voorzetten vanaf links en rechts en tussendoor spieroefeningen. De Ajacieden volbrachten ze met uiterste precisie.

Drukke gesprekken bij het warmdraaien van de spieren. Tom de Mul heeft nog wel een verhaal dat hij wil delen met Markus Rosenberg. Drukke gesprekken bij het warmdraaien van de spieren. Tom de Mul heeft nog wel een verhaal dat hij wil delen met Markus Rosenberg.
Afronden op doel. Heerlijke oefening voor zowel de keepers als de spelers. Edgar Manucharyan probeert de bal koppend voorbij Stekelenburg te krijgen. Afronden op doel. Heerlijke oefening voor zowel de keepers als de spelers. Edgar Manucharyan probeert de bal koppend voorbij Stekelenburg te krijgen.
Druk, drukker, drukst. De overtreffende trap was zeker van toepassing deze week. Geduldig zetten de Ajacieden hun krabbel op lijven, papieren, shirts en ballen. Druk, drukker, drukst. De overtreffende trap was zeker van toepassing deze week. Geduldig zetten de Ajacieden hun krabbel op lijven, papieren, shirts en ballen.