Menu
Ontspannen toewerken naar duel met PSV

Ontspannen toewerken naar duel met PSV

De selectie van Ajax werkte maandagochtend de eerste training af in aanloop naar het uiterst belangrijke duel met PSV. Voor de meeste basisspelers verliep de oefensessie redelijk ontspannen. Bekijk hier het fotoverslag.

De Ajacieden vermaakten zich met een lange wedstrijd voetvolley. John Heitinga deed niet mee. De centrale verdediger trainde binnen in de sportzaal. De Ajacieden vermaakten zich met een lange wedstrijd voetvolley. John Heitinga deed niet mee. De centrale verdediger trainde binnen in de sportzaal.
Kenneth Perez en Klaas Jan Huntelaar concentreerden zich na afloop van de training op het afwerken op doel. De één gaf voor, de ander probeerde zo mooi mogelijk af te ronden. Kenneth Perez en Klaas Jan Huntelaar concentreerden zich na afloop van de training op het afwerken op doel. De één gaf voor, de ander probeerde zo mooi mogelijk af te ronden.
En iedere keer dat er een bal mooi het doel invloog, werd dat natuurlijk ook even gevierd. En iedere keer dat er een bal mooi het doel invloog, werd dat natuurlijk ook even gevierd.
De spelers die zondag niet in de basisopstelling begonnen, trainden apart van de groep. Tijdens de partijvormen deden ook Jong Ajax-keepers Marco van Duin en Koen Verhoeff mee. De spelers die zondag niet in de basisopstelling begonnen, trainden apart van de groep. Tijdens de partijvormen deden ook Jong Ajax-keepers Marco van Duin en Koen Verhoeff mee.
Een Uruguayaans onderonsje. Bruno Silva en Luis Suarez vermaakten zich na de training met een onderling wedstrijdje voetvolley. Een Uruguayaans onderonsje. Bruno Silva en Luis Suarez vermaakten zich na de training met een onderling wedstrijdje voetvolley.