Menu

Ontspannen uitlooptraining na zware arbeid tegen GAK

De Ajacieden die woensdagavond het grootste gedeelte van de wedstrijd speelden, hoefden zich donderdagochtend slechts in te spannen voor het uitlopen en wat rek-en strekoefeningen. De reserves daarentegen speelden een grote partij tegen de spelers van Jong Ajax.

Een paar rondjes lopen, een paar spieroefeningen en weer wat rondjes. Dat was het wel voor de Ajacieden die de zware wedstrijd tegen Grazer AK speelden. De meesten bleven nog even hangen om te kijken naar hun teamgenoten die niet, of slechts heel even zoals Wesley Sonck, in actie kwamen de avond ervoor.

De reserves, aangevuld met José Valencia, Jussi Kujala en Jamal Akachar speelden een grote partij tegen de spelers van Jong Ajax. Veel gescoord werd er niet, maar het tempo was hoog en met elf tegen elf werd het een heuse wedstrijd.

Steven Pienaar, Jelle van Damme en Wamberto pakten alledrie een bal en lieten elkaar hun trucjes zien. René Wormhoudt voegde zich bij de drie. Met grote ogen keek hij toe hoe vooral de Braziliaan en de Zuid-Afrikaan konden goochelden met de bal. De conditietrainer pakte ook een bal en liet zien wat hij kon. Het zag er niet eens slecht uit. Totdat de drie met speels gemak de ogen van Wormhoudt weer lieten rollen. Tja, ieder zijn vak.

Rond de middag verlieten de basisspelers het veld. Tomás Galásek genoot nog na van zijn winnende treffer. Eerst werd de wedstrijd met fysiotherapeut Ricardo de Sanders nog even doorgesproken, daarna genoot hij na met de supporters. Want nog nooit was de Tsjech zo gewild op de foto en voor handtekeningen als vandaag.