Menu
Ontspannen voorbereiding op MVV

Ontspannen voorbereiding op MVV

De spelers van Ajax werkten dinsdagochtend een ontspannen training af op weg naar het bekerduel Ajax - MVV. Woensdag komt de eerstedivisionist uit Maastricht naar de Amsterdam ArenA voor de wedstrijd in de derde ronde van de KNVB Beker.

Er werd dinsdagochtend heel wat afgelachen tijdens de oefensessie op sportpark de Toekomst. Met name Luis Suarez had de grootste lol tijdens de afwerkoefeningen op doel. Op bestelling leverde de aanvoerder van Ajax talloze voorzetten af bij zijn ploeggenoten. ‘Volgende!’, klonk het uit de mond van de Uruguayaan als er een poging hoog over het doel eindigde. Suarez is woensdag geschorst tegen MVV. De schorsing stamt uit de tweede bekerfinalewedstrijd van afgelopen seizoen, tegen Feyenoord. In de Kuip incasseerde de Ajacied een gele kaart.

De openbare training trok veel bekijks. Een grote groep supporters zag de vrolijke Ajacieden aan zich voorbij trekken. Hopelijk is al die vreugde een voorbode op wat woensdagavond komen gaat in de Amsterdam ArenA. Bekerhouder Ajax moet MVV verslaan om de volgende ronde van het nationale bekertoernooi te bereiken. Enkele dagen later wachten de belangrijke duels met FC Twente (competitie) en AC Milan (Champions League).

Ajax - MVV begint woensdag om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA.

Kom woensdagavond naar Ajax - MVV. Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar via de verkooppunten van TicketBox. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s woensdag vanaf 16:45 uur geopend. De kassa’s bevinden zich ter hoogte van ingang D aan de Noordzijde van het stadion.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Er was veel publiek bij de openbare training op de Toekomst. Er was veel publiek bij de openbare training op de Toekomst.
Suarez legt aan voor een vrije trap... Suarez legt aan voor een vrije trap...
...Raak! ...Raak!
De aanvoerder van Ajax kan zijn lol niet op. De aanvoerder van Ajax kan zijn lol niet op.