Menu
Ontwerp jouw Club Card!

Ontwerp jouw Club Card!

Alle leden van Ajax Jonge Schare, ruim 4.000, krijgen vanaf volgend seizoen een eigen Club Card. En jullie kunnen zelf de Card ontwerpen! Wees creatief en wees de bedenker van de eerste Ajax Jonge Schare Club Card!

Wat moet je doen?
Hierboven staat de huidige Club Card die je als voorbeeld kunt nemen. Deze Cards zijn op ware grootte (8,5 cm x 5,5 cm). We raden je aan het echte formaat aan te houden, want dan weten we of jouw ontwerp goed past op de Card.

Belangrijk!
Houd er ook rekening mee dat het hologram rechtsboven een vast onderdeel is van de Card (ook op die plaats) en natuurlijk mag het Ajax Jonge Schare logo of de tekst ‘Ajax Jonge Schare’ eigenlijk niet ontbreken. Het logo staat ook hieronder.

Hoe kan je aanleveren?
Onze voorkeur gaat uit naar een digitaal bestandje, met jpg, tif, eps bmp of pdf als extensie. Deze digitale ontwerpen kan je mailen naar: jongeschare@ajax.nl onder vermelding van ‘Club Card Ajax Jonge Schare’

Maar als jij een hele mooie tekening wil maken, mag dat natuurlijk ook.
Die tekening kan je sturen naar: Ajax Jonge Schare, postbus 22944, 1100 DK in Amsterdam, onder vermelding van ‘Club Card Ajax Jonge Schare’. Je hebt tot 17 februari 2006 de tijd. Inzendingen na die datum gaan niet meer mee in de beoordeling.
Vermeld bij alle inzendingen je naam, adres, postcode en leeftijd.

En dan?
Een speciale jury kiest vijf ontwerpen. Deze ontwerpen staan na 14 maart 2006 op de site van Ajax Jonge Schare (www.ajax.nl, dan onder ‘Club’ staat ‘Jonge Schare’ of www.svajax.nl en dan ‘Ajax Jonge Schare’). Vervolgens kan iedereen stemmen op haar of zijn favoriete ontwerp. Dat gebeurt ook weer via deze sites.

Valt er nog iets te winnen?
Naast eeuwige roem en de wetenschap dat jouw ontwerp de Ajax Jonge Schare Club Card twee jaar siert? Ja. De winnaar mag samen met iemand anders naar de eerste Europese thuiswedstrijd van Ajax in het seizoen 2006-2007, compleet verzorgd met ArenA Card en parkeerkaart (mocht Ajax zich onverhoopt niet daarvoor plaatsen, dan wordt het een topper uit de Eredivisie).
De andere vier door de jury gekozen ontwerpen kunnen volgend seizoen met nog iemand naar een thuiswedstrijd van Ajax in de competitie, ook weer met een ArenA Card en een parkeerkaart.