Menu
Ook Ajax TV op Open Dag

Ook Ajax TV op Open Dag

Ajax TV, het interactieve televisiekanaal van Ajax dat in het nieuwe seizoen van start gaat, was met een stand op de Open Dag vertegenwoordigd. Supporters konden een presentatie bijwonen om zo een indruk te krijgen van wat Ajax TV via Mine, interactieve televisie van KPN, behelst.

AJAX TV biedt dagelijks allerlei oud en nieuw materiaal van je favoriete club. Het laatste nieuws, de mooiste goals, de grootste triomfen en de spannendste momenten. Maar ook: de trainingen, het teamuitje en zelfs een kijkje bij een speler thuis. Alle wedstrijden in samenvatting én integraal zijn beschikbaar. Altijd alle voor- en nabeschouwingen op alle wedstrijden. AJAX TV biedt minstens 200 uur per jaar exclusief unieke beelden van je favoriete club. En het mooiste is, dat jij zelf bepaalt wanneer je dat op TV bekijkt. Alle programma’s staan ‘on demand’ voor je klaar via het speciale menu.

Zo krijg je AJAX TV in huis:

AJAX TV is een exclusief digitaal TV-kanaal, dat je kunt zien op Mine; interactieve televisie van KPN. Om AJAX TV te kunnen zien, heb je een Mine TV-abonnement nodig. Dit abonnement is tot 1 oktober gratis.

Kijk voor meer informatie over Mine op www.mine.tv.

Wil je op de hoogte gehouden worden van AJAX TV en de verschillende programma’s? De nieuwsbrief van AJAX zal hier aandacht aan besteden. Schrijf je dus hiervoor in en blijf van alles op de hoogte!

Naar My Ajax waar je je kunt opgeven voor de nieuwsbrief >>