Menu
Ook jeugdspelers poseren trots voor camera

Ook jeugdspelers poseren trots voor camera

In de afgelopen maand werden de spelers en begeleiders van Ajax 1 en Jong Ajax al vereeuwigd op een traditionele selectiefoto. Vandaag was het de beurt aan een groot deel van de jeugdopleiding. Op de Toekomst werden maandagmiddag acht jeugdelftallen vastgelegd. Onder meer de Ajacieden uit de B2 en C2 traden daarmee in de voetsporen van hun 'grotere' broers.

Hoofd jeugopleiding Jan Olde Riekerink, huisfotograaf Louis van de Vuurst en de desbetreffende trainer keken telkens streng toe of alles op de selectiefoto wel 'klopte'. Shirt in de broek, voeten naar voren, rechtop staan en bij voorkeur ook een kleine, trotse glimlach om de lippen. De soms felle, de spelers tegemoet schijnende zon, maakte het niet altijd even makkelijk om de ogen open te houden. Omdat van ieder elftal, kort achter elkaar, meerdere foto's werd gemaakt, zal het resultaat ongetwijfeld weer mooi en goed zijn.

Naast de B2 en C2 verschenen ook de spelers van de A1, A2, B1, D1, D2 en D3 in compleet thuistenue op het hoofdveld van de Toekomst. De spelers en begeleiders van de C1 zijn zaterdag aan de beurt, de E'tjes en F'jes moeten dan nog een kleine week wachten.

Binnenkort zijn alle nieuwe selectiefoto's te zien op de website!

Ajax' hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink zet de puntjes op de i voor de foto van de B2. Ajax' hoofd jeugdopleiding Jan Olde Riekerink zet de puntjes op de i voor de foto van de B2.
Ajax B2 staat er dit seizoen piekfijn op! Ajax B2 staat er dit seizoen piekfijn op!
Na de B2 was het de beurt aan de Ajacieden uit de C2. Na de B2 was het de beurt aan de Ajacieden uit de C2.
Spelers en C2-trainer Arnold Mühren poseren op een zonnige Toekomst. Spelers en C2-trainer Arnold Mühren poseren op een zonnige Toekomst.
Ajax C2 voor het seizoen 2009 - 2010. Ajax C2 voor het seizoen 2009 - 2010.