Menu
Ook jongste Ajacieden op de foto

Ook jongste Ajacieden op de foto

Na de Ajacieden uit de selecties van Ajax 1 en Jong Ajax, de talenten uit de bovenbouw van de jeugdopleiding en de Ajax-amateurs werden woensdag ook de allerjongste Ajax-talenten vereeuwigd. Huisfotograaf Louis van de Vuurst 'schoot' op de Toekomst ook de elftalfoto's van de onderbouwelfallen D1, D2, E1, E2, E3 en F1.

Daarmee zijn alle Ajax-elftallen van de jeugdopleiding voor dit seizoen vastgelegd. Door de jaren heen hebben heel wat latere toppers de jeugdselectiefoto's gesierd.

Wie weet welke toekomstige spelers van Ajax 1 ook woensdag zijn gefotografeerd... Onder toeziend oog van veel ouders, opa's en oma's, broers en zusjes werden de jongste Ajax-talenten pico bello op de foto gezet. Naast voetballen beheersen de kleinste Ajacieden ook een andere vaardigheid al duidelijk bijzonder goed: zelfbewust poseren. Als een echte Ajacied.

Houd de website en presentatiegids in de gaten voor het uiteindelijke resultaat: de selectiefoto's van alle Ajax-elftallen. De officiële Ajax-presentatiegids ligt begin september in de winkel.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Hier vind je binnenkort de nieuwste selectiefoto's van de allerjongste Ajacieden uit de jeugdopleiding

De Ajax-huisfotograaf geeft aanwijzingen voor een optimaal fotoresultaat. De Ajax-huisfotograaf geeft aanwijzingen voor een optimaal fotoresultaat.
De jongste jeugd poseerde in het zonnetje. De jongste jeugd poseerde in het zonnetje.
Woensdag werden de laatste zes elftallen uit de Ajax-jeugdopleiding vastgelegd. Woensdag werden de laatste zes elftallen uit de Ajax-jeugdopleiding vastgelegd.
Na elke selectie noteerde wedstrijdsecretaris Floris Thoolen de namen in de juiste volgorde. Na elke selectie noteerde wedstrijdsecretaris Floris Thoolen de namen in de juiste volgorde.
Ook veel ouders fotografeerden lustig mee met de Ajax-huisfotograaf. Ook veel ouders fotografeerden lustig mee met de Ajax-huisfotograaf.
Alvast een voorproefje: de Ajacieden uit de F1 staan er in elk geval piekfijn op! Alvast een voorproefje: de Ajacieden uit de F1 staan er in elk geval piekfijn op!