Menu
Ook Rooney bij afscheid Van der Sar

Ook Rooney bij afscheid Van der Sar

Opnieuw heeft een prominente voetballer zijn deelname aan de afscheidswedstrijd van Edwin van der Sar toegezegd. Wayne Rooney zal woensdag 3 augustus present zijn in de bijna uitverkochte Amsterdam ArenA. De sterspeler van Manchester United sluit zich aan bij een indrukwekkende rij van bekende voetballers die tijdens de afscheidsavond van Van der Sar in actie zullen komen.

De lijst met namen die aanwezig zullen zijn bij het afscheid van Edwin van der Sar wordt steeds langer. Enkele dagen eerder hadden Finidi George en Nwankwo Kanu hun deelname al bevestigd in het team van Ajax '95, waarvoor eerder onder anderen, Patrick Kluivert, Marc Overmars, Frank Rijkaard, Danny Blind, Ronald en Frank de Boer al toezegden. De trainer van toen, Louis van Gaal, zal weer als coach optreden. Ajax '95 zal het opnemen tegen Oranje '98 dat onder leiding staat van Guus Hiddink.

In het team van Hiddink maken Wim Jonk, Dennis Bergkamp, Ajacied André Ooijer, Ruud Hesp, Richard Witschge, Giovanni van Bronckhorst, Pierre van Hooijdonk en Aron Winter hun opwachting. Oranje ’98 zal verder nog met enkele namen worden uitgebreid, zodat de Oranjehelden van toen op volle sterkte zullen zijn tegen Ajax ’95.

Na de voorwedstrijden Ajax D1 - Manchester United D1 en Ajax ’95 - Oranje ’98 speelt Ajax 1 tegen het 'Dream Team Van der Sar'. In het droomelftal van Van der Sar doen vele grote namen mee. Naast Rooney zullen onder anderen John Heitinga, Louis Saha, Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Nemanja Vidic en Michael Carrick verschijnen, samen met Van der Sar, aan de aftrap. Ooijer en Van Bronckhorst spelen 3 augustus ‘de dubbel’. Zij doen ook met het Dream Team mee.

De bijzondere avond begint om 17:45 uur en de opbrengst komt ten goede aan een aantal goede doelen, waaronder Stichting Doe Een Wens en Laureus.

Programma afscheid Van der Sar:

17:45 uur: Ajax D1 - Manchester United D1
18:10 uur: Ajax’95 (olv Louis van Gaal) - Oranje’98 (olv Guus Hiddink)
19:10 uur: Ajax - Dream Team Van der Sar (olv Sir Alex Ferguson)
20:25 uur: Einde avond

Kaarten zijn voor iedereen verkrijgbaar. Bestel je kaarten online via onderstaande link. Er zijn inmiddels al ruim 48.000 kaarten verkocht, dus wees er snel bij! Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Bestel je kaarten voor Ajax - Dream Team Van der Sar online