Menu
Ook VU Kinderstad kleurt oranje

Ook VU Kinderstad kleurt oranje

In Ronald McDonald VU Kinderstad schitteren normaal gesproken de rood-witte kleuren van Ajax. Maar door de goede prestaties van het elftal van Marco van Basten is deze ruimte omgetoverd tot een oranje paradijs.

Door de goede prestaties van het Nederlands elftal kon er in VU Kinderstad veel gejuicht worden. Door de goede prestaties van het Nederlands elftal kon er in VU Kinderstad veel gejuicht worden.

Ronald McDonald VU Kinderstad is in februari 2008 officieel en feestelijk geopend door Prins Maurits en Prinses Marilène. VU Kinderstad is een plek waar zieke kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontspannen; even vergeten dat ze ziek zijn. Tijdens het EK is Kinderstad oranje gekleurd. En door de goede prestaties van het team van Marco van Basten waren er de afgelopen dagen nog meer lachende gezichten te zien dan anders.

Van Basten zal komend seizoen, als hij aantreedt als hoofdcoach van Ajax 1, vast een keer worden uitgenodigd om met de selectie een kijkje te nemen in VU Kinderstad.

Meer informatie over Ronald McDonald VU Kinderstad >>

De selectie van Ajax bracht afgelopen december, voorafgaand aan de officiële opening van Kinderstad, een bezoek aan het VU. De selectie van Ajax bracht afgelopen december, voorafgaand aan de officiële opening van Kinderstad, een bezoek aan het VU.