Menu

Op de foto voor Fiat

Zes Ajacieden gingen donderdagmiddag op de foto voor Ajax' autosponsor Fiat Nederland. De zes poseerden naast de Arena bij een gloednieuwe Fiat Ulysse.

Jari Litmanen, Wamberto, Andy van der Meyde, Jelle van Damme, Wesley Sneijder en Stefano Seedorf kwamen zich 's middags in clubkostuum melden bij de glimmend gepoetste Fiat. ,,Laat zien dat je trots bent op de auto'', zei de fotograaf. Vooral Andy van der Meyde, die meteen de auto startte en ermee weg wilde rijden, nam de suggestie ter harte en herinnerde zijn teamgenoten bij elke foto aan het motto.

De Ajax-spelers werden op veel verschillende manieren met de Ulysse gefotografeerd. Telkens als de zon achter de wolken vandaan kwam, werden ze door de fotograaf en zijn team naar de auto gedirigeerd.

Een foto-shoot bestaat uit af en toe poseren en veel wachten. Gelukkig hadden de Ajacieden wat afleiding. Enkele omstanders kwam een praatje maken, of een foto of handtekening vragen. Wamberto, Van Damme en Litmanen sprongen gedrieën op een fiets van een van de fans.

Na ongeveer een uurtje poseren met de Fiat Ulysse zat het er op voor de zes Ajax-spelers. Na nog even met het hele Fiat-team op de foto te zijn gegaan, spoedden ze zich naar huis om te rusten. Het vizier moet weer gericht worden op de ontmoeting met De Graafschap.