Menu
Op pad met de Ajax-spelersbus?

Op pad met de Ajax-spelersbus?

Voor de campagne ‘als 1 team’ heeft tot 7 november een online veiling plaats met unieke Ajax-items. Zo kan je onder andere bieden op het gebruik van de spelersbus voor één dag en op een meet and greet met de hele Ajax-selectie!

Ajax en Aegon zetten zich in om sporters met een handicap structureel te kunnen laten sporten. We staan als 1 team achter de sporters met een handicap. Hiermee vragen we aandacht voor de gehandicaptensport, en zamelen we geld in om meer gehandicapte sporters te laten voetballen bij voetbalverenigingen door het hele land.

Het doel van Ajax en Aegon is het aantal sporters met een handicap binnen het voetbal met vijf procent verhogen. Meer gehandicapte sporters op het voetbalveld; meer G-voetballers. Dat betekent een instroom van 150 tot 200 G-voetballers bij diverse amateurverenigingen in Nederland; zo’n tien tot vijftien teams. We zamelen geld in om die teams op te kunnen zetten. En daar kunnen we hulp bij gebruiken.

Je kan ook bieden op:
- Collectorsitems als een keepersshirt van Edwin van der Sar, een uniek 30e kampioensschapshirt, een thuisshirt van Lasse Schöne.
- 2x Koninklijke Loge bij Ajax - Willem II
- 2x Dug-out seats Ajax - Apoel Nicosia
- Gesigneerd Ajax-shirt hele selectie 2014-2015
- Players mascotte plek bij Ajax - Utrecht

Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bied mee op de items


Hier kan je ook kijken naar de kavels die worden geveild. Tot 7 november worden de kavels geveild.

Bied mee op dug-out seats Ajax - Apoel Nicosia.
Prachtige plekken op de Koninklijke Loge. Prachtige plekken op de Koninklijke Loge.