Menu
Op weg naar Parijs

Op weg naar Parijs

Ajax is maandag tegen het middaguur van de ArenA richting Schiphol vertrokken. De ploeg vertrekt vanmiddag per vliegtuig naar Parijs voor het Champions Leagueduel met Paris Saint-Germain. Stefano Denswil (foto) vervangt de geschorste Joël Veltman in de wedstrijdselectie.


Vanavond traint de ploeg in het stadion Parc des Princes en geeft Frank de Boer samen met Lasse Schöne een persconferentie om vooruit te blikken op het duel. De wedstrijd wordt dinsdagavond om 20:45 uur gespeeld. Ajax is al uitgeschakeld voor de volgende ronde op het hoogste Europese niveau, maar kan een goede stap zetten richting plaatsing voor de Europa League. De ploeg heeft een punt voorsprong op Apoel Nicosia, dat morgen Barcelona op bezoek krijgt.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Ricardo Kishna en Arek Milik maken zich op voor vertrek. Ricardo Kishna en Arek Milik maken zich op voor vertrek.
Ricardo van Rhijn zal in Parijs een andere ploeggenoot naast hem in de verdediging krijgen, want Joël Veltman is geschorst. Ricardo van Rhijn zal in Parijs een andere ploeggenoot naast hem in de verdediging krijgen, want Joël Veltman is geschorst.
Trainer Frank de Boer heeft z'n gebruikelijke plek achter de chauffeur ingenomen. Trainer Frank de Boer heeft z'n gebruikelijke plek achter de chauffeur ingenomen.
De zon straalt op de spelersbus. Een voorteken voor een mooie trip? De zon straalt op de spelersbus. Een voorteken voor een mooie trip?