Menu
Open Dag 2007 begonnen!

Open Dag 2007 begonnen!

De Open Dag van Ajax is begonnen! Al ruim voor 10.00 uur waren er veel supporters te vinden rond de ArenA en de Toekomst. Ze zijn klaar voor een mooie dag met een bomvol programma.

De eerste supporters verzamelden zich vanochtend vroeg bij de ArenA. De eerste supporters verzamelden zich vanochtend vroeg bij de ArenA.

Het eerste waar de Ajax-supporters van konden genieten waren twee korte trainingen in de ArenA van Jong Ajax en Ajax 1. Daarna werden de festiviteiten verdeeld over de Toekomst en de ArenA.

Het hoogtepunt van de dag vindt ongetwijfeld plaats om 14.00 uur op P2. Daar wordt de selectie van Ajax voor dit seizoen officieel gepresenteerd. Na de presentatie kunnen de fans op handtekeningenjacht bij de Ajacieden.

De spelers van Ajax worden tijdens de ochtendtraining luid toegejuicht door de supporters. De spelers van Ajax worden tijdens de ochtendtraining luid toegejuicht door de supporters.
Veel supporters wilden in de ArenA de training van Ajax en Jong Ajax bijwonen. Veel supporters wilden in de ArenA de training van Ajax en Jong Ajax bijwonen.
Ook in de Ajax Fanshop was het al vroeg druk. Ook in de Ajax Fanshop was het al vroeg druk.