Menu
Open Dag op ArenaPark

Open Dag op ArenaPark

De Ajax Open Dag van vrijdag 29 juli wordt deze zomer gehouden op het ArenaPark. Uiteraard zijn de vaste elementen als de spelerspresentatie en de handtekeningensessie ook dit jaar weer de grote publiekstrekkers. De activiteiten starten om 12 uur.

Waar voorheen P2 de locatie was voor de jaarlijkse Open Dag is nu gekozen voor het ArenA Park. Naast het vertrouwde programma zal Lucky Ajax ook een wedstrijd spelen in de Amsterdam ArenA. Ook kunnen de fans een kijkje langs het veld nemen.

Extra informatie mindervaliden:
Ajax wil ook rolstoelgebonden supporters de mogelijkheid bieden de spelerspresentatie op de Ajax Open Dag 2016 bij te wonen. Er wordt een speciale tribune gebouwd waar de rolstoelgebonden supporters plaats kunnen nemen samen met maximaal één begeleider (ouder dan 16 jaar). U kunt zich op de dag zelf aanmelden bij de Ajax Foundation stand op het ArenA Park voor een polsbandje waarmee toegang wordt verleend tot de rolstoeltribune. Afhankelijk van het aantal rolstoelgebonden supporters dat zich aanmeldt, zijn wij misschien genoodzaakt een aantal fans teleur te stellen. 

Tekst en foto: Ajax.nl