Menu
Open doekje voor Eriksen

Open doekje voor Eriksen

Na de persconferentie voegden Frank de Boer en Theo Janssen zich op het veld bij de rest van de Ajacieden die zich in het stadion aan het voorbereiden waren op de wedstrijd. Onder aanmoedigingen van supporters konden ze enigszins wennen aan het enorme podium waarop ze dinsdagavond tegen Real Madrid moeten spelen.

Op de tweede ring hadden de Ajax-supporters die al in Madrid aanwezig waren, zich verzameld. Zij zagen de Ajacieden zich opwarmen in het enorme stadion, waarna ze een rondo gingen doen. Gregory van der Wiel verliet het spel en liep voor zichzelf een rondje over het veld. Daarna stapte hij uit. Uit voorzorg, want de rechtsback had nog wat klachten uit het duel met FC Twente, maar de verwachting is dat hij dinsdagavond gewoon kan worden ingezet.

Toen de Ajacieden op doel gingen schieten, vielen er mooie goals. Theo Janssen ontving een daverend applaus toen hij de bal uit de rebound - nadat hij eerst de paal had geraakt - raak schoot. De mooiste goal kwam van Christian Eriksen. Het doelpunt ontlokte de prosegur een zeer waarderende glimlach. De bewaker in het stadion was geïmponeerd door de kracht en precisie van de Deense middenvelder. Hopelijk kan Eriksen ook dinsdagavond de bijna duizend Ajax-supporters in het stadion op de banken krijgen.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Frank de Boer klaar voor zijn eerste wedstrijd als trainer in Bernabéu. Frank de Boer klaar voor zijn eerste wedstrijd als trainer in Bernabéu.
Dmitry Bulykin torent hoog boven Ooijer uit. Dmitry Bulykin torent hoog boven Ooijer uit.
Vertonghen moest vorig jaar wegens een schorsing toekijken. Vertonghen moest vorig jaar wegens een schorsing toekijken.
Gregory van der Wiel nam uit voorzorg alleen aan de warming-up deel. Gregory van der Wiel nam uit voorzorg alleen aan de warming-up deel.