Menu
Open doekjes voor elftal

Open doekjes voor elftal

Elf Ajacieden trainden donderdag bij de ArenA. Het waren de invallers van woensdagavond en de spelers die niet door Ten Cate waren ingezet. Zij ontvingen van de massaal opgekomen fans open doekjes voor elke geslaagde actie.

Markus Rosenberg haalt vol uit tijdens een partij op een klein veld. Markus Rosenberg haalt vol uit tijdens een partij op een klein veld.

De basisspelers vertrokken met onder andere looptrainer Laurens Ebben naar het Amsterdamse Bos om daar hun hersteltraining te volgen. Dat was misschien jammer voor de honderden fans die donderdagochtend langs de hekken stonden te dringen om het beste plekje te bemachtigen, maar gelukkig bleef er nog veel te genieten over. Dat is het voordeel van de huidige spelersgroep van Ajax. Want ook Jaap Stam en Hedwiges Maduro liepen uiteraard op het trainingsveld omdat zij de wedstrijd tegen ADO Den Haag aan zich voorbij mochten laten gaan van de trainer.

Edgar Manucharyan vraagt de bal. Met zijn twee goals voor Jong Ajax deze week zal zijn zelfvertrouwen gegroeid zijn. Edgar Manucharyan vraagt de bal. Met zijn twee goals voor Jong Ajax deze week zal zijn zelfvertrouwen gegroeid zijn.
Een groep Deense trainers aanschouwde de training en een aantal van hen maakte driftig aantekeningen. Een groep Deense trainers aanschouwde de training en een aantal van hen maakte driftig aantekeningen.
Kenneth Vermeer wordt geïnstrueerd door Fred Grim. Met spectaculair ogende reddingen kreeg de doelman veel open doekjes van de fans langs het hek. Kenneth Vermeer wordt ge├»nstrueerd door Fred Grim. Met spectaculair ogende reddingen kreeg de doelman veel open doekjes van de fans langs het hek.
Trainer Henk ten Cate kijkt op zijn horloge en ziet dat het de hoogste tijd is om af te sluiten. Trainer Henk ten Cate kijkt op zijn horloge en ziet dat het de hoogste tijd is om af te sluiten.
De moegestreden Ajacieden lopen de benen los na de intensieve training. De moegestreden Ajacieden lopen de benen los na de intensieve training.
Maar de douche liet nog heel even op zich wachten. Geduldig als meestal gingen de Ajacieden met de toegestroomde enthousiastelingen op de foto of zetten ze hun handtekening. Maar de douche liet nog heel even op zich wachten. Geduldig als meestal gingen de Ajacieden met de toegestroomde enthousiastelingen op de foto of zetten ze hun handtekening.