Menu
Open training op 9 juli

Open training op 9 juli

De Ajax-training van donderdag 9 juli is openbaar voor supporters. De selectie van Ajax traint die dag op het hoofdveld van sportcomplex de Toekomst. De training begint om 10:30 uur. Naast de open training staan er de komende weken veel andere Ajax-activiteiten op het programma.

Open training
Na afloop van de open training op 9 juli is er gelegenheid voor handtekeningen en foto’s. De spelers zullen een ronde langs de zijkanten van het trainingsveld maken. Supporters kunnen tijdens de open training hun auto gratis parkeren op het parkeerterrein van Borchland. Ajax roept de supporters op om tijdens dit evenement geen vuurwerk af te steken.

Eerste oefenwedstrijden
Ajax speelde zaterdag 4 juli zijn eerste oefenwedstrijd van het seizoen. In Oostenrijk deelde het team van Frank de Boer de punten met Dinamo Moskou: 2-2. Verder oefent Ajax tijdens de voorbereiding tegen het Deense Nordsjaelland en het Griekse Panathinaikos. Beide duels worden op vrijdag 10 juli gespeeld. Het ene deel van de selectie treft Nordsjaelland op het complex van HHC Hardenberg. Die wedstrijd begint om 16:30 uur. Het andere deel van de selectie neemt het op het sportpark van SV Epe op tegen Panathinaikos (aftrap 19:30 uur).

Ajax - VfL Wolfsburg
Een week later oefent Ajax in de Amsterdam ArenA tegen VfL Wolfsburg. Het duel met de Duitse bekerwinnaar begint vrijdag 17 juli om 19:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande link. Eerder op die dag wordt bekend wie Ajax in de derde voorronde van de UEFA Champions League treft. Die belangrijke kwalificatieduels worden op 28/29 juli en 4/5 augustus gespeeld. Informatie over kaartverkoop volgt zodra dit bekend is. De play-offs voor een ticket in het hoofdtoernooi van de Champions League staan op 18/19 en 25/26 augustus op het programma.

Ajax Open Dag
De jaarlijkse Ajax Open Dag wordt op maandag 20 juli gehouden. Naast de spelerspresentatie en handtekeningensessie zijn er deze dag tal van activiteiten voor jong en oud.

Saint-Étienne - Ajax
Daags na de Open Dag reist Ajax af naar Frankrijk voor een oefenduel met Saint-Étienne. Dat duel wordt woensdag 22 juli gespeeld in Valence. De aftrap is om 19:30 uur.

Start Eredivisie
Ajax begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen AZ. De wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 van afgelopen seizoen wordt op zondag 9 augustus om 12:30 uur in Alkmaar gespeeld. De eerste thuiswedstrijd staat op zondag 16 augustus op het programma. Die dag ontvangt Ajax Willem II in de ArenA. De aftrap is om 14:30 uur.

Tekst en foto: Ajax.nl

Tickets Ajax - VfL Wolfsburg