Menu
Open training op maandag 10 juli

Open training op maandag 10 juli

De Ajax-training van maandag 10 juli is openbaar voor supporters. De selectie van Ajax traint die dag op het hoofdveld van sportcomplex de Toekomst. De training begint om 10:30 uur. Naast de training zullen er diverse activiteiten op het terrein zijn.

Open training
Voor de fans is het de ideale gelegenheid hun helden van dichtbij te zien. Onder leiding van de nieuwe trainer Marcel Keizer werkt het team na terugkeer uit het Oostenrijkse Zillertal de eerste training op eigen veld af. De aanwezigheid van de teruggekeerde Klaas Jan Huntelaar zal voor velen een extra aanleiding zijn om erbij te zijn.

Na afloop van de open training op 10 juli zullen spelers langs de zijkanten van het trainingsveld lopen om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Supporters kunnen tijdens de open training hun auto parkeren op het parkeerterrein van Borchland. De kosten zijn drie euro per auto, en let op: vol is vol. Ajax roept de supporters op om tijdens dit evenement geen vuurwerk af te steken. Tevens attenderen wij erop dat eigen ballen niet mee het terrein op mogen. Deze kan je dus het beste thuis of in de auto laten liggen.

��| Save the date: #AjaxOpenDag op vrijdag 4 augustus! Meer info volgt binnenkort.

— AFC Ajax (@AFCAjax) 22 juni 2017

Eerste thuiswedstrijd op 19 augustus
Ajax begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Heracles. De wedstrijd wordt op zaterdag 12 augustus om  20:45 uur gespeeld. De eerste thuiswedstrijd staat op zaterdag 19 augustus op het programma. Die dag ontvangt Ajax FC Groningen  in de ArenA. De aftrap is om 19:45 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst