Menu
Open trainingen Ajax: 18 & 26 oktober

Open trainingen Ajax: 18 & 26 oktober

Speciaal vanwege de herfstvakanties zijn de trainingen van Ajax 1 woensdag 18 oktober en donderdag 26 oktober open voor publiek. Beide oefensessies beginnen om 10:30 uur en worden gehouden op het hoofdveld van de Toekomst. De deuren van het sportcomplex zijn geopend vanaf 9:30 uur.

Parkeren op Borchland
De open trainingen van Ajax trekken altijd veel supporters, houd er rekening mee dat het druk is rond de Toekomst. Parkeren kan op het terrein van Borchland. Hier geldt vol = vol.

Laatste training voor de Klassieker
De laatste training van Ajax 1 in voorbereiding op Feyenoord - Ajax is zaterdag 21 oktober. Hier is alleen de warming-up open voor supporters. Deze begint om 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Rond 11:00 uur verhuist het team van Marcel Keizer naar het vaste trainingsveld om achter gesloten deuren verder te trainen. Op het hoofdveld begint vervolgens om 12:00 uur de wedstrijd Ajax onder 19 – Feyenoord onder 19. Iedereen is welkom om ons hoogste jeugdelftal te steunen tijdens de mini-Klassieker.

Geen eigen vuurwerk
Verder wil Ajax erop wijzen dat de standaard voorwaarden van de KNVB standaard van toepassing zijn op deze trainingen. Dit houdt in dat vuurwerk niet is toegestaan en dat hierop gecontroleerd wordt bij betreding van de Toekomst. Ajax begrijpt dat de laatste training voor de Klassieker speciaal is. Traditioneel werd hier veel vuurwerk bij afgestoken. Omdat dit tot gevaarlijke situaties voor supporters en spelers kan leiden, heeft Ajax er voor gekozen om zelf vuurwerk te organiseren. Laat dus je eigen vuurwerk thuis.

Lees ook: Ben jij getuige van een heerlijk Europees avondje op de Toekomst
Bekijk ook: Keizer: 'Neres krijgt steeds meer vertrouwen'

Tekst: Ajax.nl
Beeld Ajax.nl/Gerard van Hees