Menu
Opnieuw twee trainingen voor Ajacieden

Opnieuw twee trainingen voor Ajacieden

De selectie van Ajax werkte net als maandag twee trainingen af: een ochtendsessie en een middagsessie. Bekijk hier het fotoverslag van beide trainingen.

De ochtendtraining begon zoals gewoonlijk met een grote rondo. Ismael Urzaiz heeft tot hilariteit van zichzelf en zijn ploeggenoten de bal nog niet veroverd. De ochtendtraining begon zoals gewoonlijk met een grote rondo. Ismael Urzaiz heeft tot hilariteit van zichzelf en zijn ploeggenoten de bal nog niet veroverd.
Laurent Delorge en Hedwiges Maduro trainden 's ochtends met loopschoenen aan apart van de groep. 's Middags verschenen de middenvelders niet meer op het veld.
John Goossens scoorde maandagavond nog voor Jong Ajax. Een dag later krijgt net als alle andere spelers een hartslagmeter om. Hoe is het gesteld met de conditie van de Ajacieden? John Goossens scoorde maandagavond nog voor Jong Ajax. Een dag later krijgt net als alle andere spelers een hartslagmeter om. Hoe is het gesteld met de conditie van de Ajacieden?
Luque krijgt van herstel- en conditietrainer Laurens Ebben uitleg over de hartslagmeter. Luque krijgt van herstel- en conditietrainer Laurens Ebben uitleg over de hartslagmeter.
George Ogararu en Nicolae Mitea lachen met Klaas Jan Huntelaar. De twee Roemenen, die lange tijd geblesseerd waren, staan sinds kort weer met de selectie op het trainingsveld. Mitea is nog niet zo ver als Ogararu en mocht de middagtraining laten schieten. George Ogararu en Nicolae Mitea lachen met Klaas Jan Huntelaar. De twee Roemenen, die lange tijd geblesseerd waren, staan sinds kort weer met de selectie op het trainingsveld. Mitea is nog niet zo ver als Ogararu en mocht de middagtraining laten schieten.
's Middags werd er met een kleiner groepje gewerkt. De spelers die maandag met Jong Ajax hadden meegedaan en de niet geheel fitte voetballers verschenen niet meer op het trainingsveld. Zij misten een leuk potje kopvolley. 's Middags werd er met een kleiner groepje gewerkt. De spelers die maandag met Jong Ajax hadden meegedaan en de niet geheel fitte voetballers verschenen niet meer op het trainingsveld. Zij misten een leuk potje kopvolley.
Albert Luque Martos trainde 's middags lange tijd apart met Laurens Ebben. Morgen kan hij een dag uitrusten, want dan is de Ajax-selectie vrij. Donderdag om 14.00 uur gaat de volgende training van start. De internationals voegen zich dan ook weer bij de groep. Albert Luque Martos trainde 's middags lange tijd apart met Laurens Ebben. Morgen kan hij een dag uitrusten, want dan is de Ajax-selectie vrij. Donderdag om 14.00 uur gaat de volgende training van start. De internationals voegen zich dan ook weer bij de groep.