Menu

Oranje onder 18 oefent tegen Haarlem

Het Nederlands elftal voor spelers onder achttien jaar oefent op 13 februari tegen de selectie van HFC Haarlem. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Bij het elftal van Jong Oranje zullen naar alle waarschijnlijkheid Rafael van der Vaart en Youssouf Hersi namens Ajax uitkomen. Bij de laatste interland tegen Frankrijk zat ook Ajacied Johnny Heitinga bij de selectie. Bondscoach Mark Wotte heeft de namen die hij in zijn hoofd heeft voor het oefenduel nog niet bekend gemaakt.

Bij Haarlem komen Serge van den Ban en Marc Stuut in actie. Beide Ajacieden gingen op huurbasis naar de Haarlemse formatie van trainer Heini Otto.

Op 1 maart gaat Oranje tot 18 jaar voor een oefenwedstrijd naar Engeland en zes dagen later meten de Nederlandse leeuwen de kracht met de Italianen.

Op 5 april is de eerste ontmoeting met de Denen, in het Willem II-stadion in Tilburg. De return is op 1 mei in Denemarken. Mocht oranje de tweestrijd winnen, dan plaatsen ze zich voor het EK in Finland. Dat wordt gehouden van 16 tot 23 juli.

Bron: KNVB