Menu
Oranje werkt toe naar duel met Engeland

Oranje werkt toe naar duel met Engeland

Het Nederlands elftal startte maandag in Katwijk de voorbereiding op de oefenwedstrijd tegen Engeland, woensdag in de ArenA. Bij de selectie van bondscoach Bert van Marwijk zitten drie Ajacieden: Demy de Zeeuw, Maarten Stekelenburg en Gregory van der Wiel.

Oranje verscheen maandag rond 18.30 uur op het veld van Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk. Daar werd de eerste training afgewerkt in aanloop naar het duel met Engeland, de nummer zeven op de FIFA-wereldranglijst. Oranje traint dinsdagochtend om 11.15 uur besloten in de Amsterdam ArenA, het stadion waar woensdag om 20.45 uur wordt afgetrapt.


Maarten Stekelenburg en Michel Vorm: de eerste en tweede doelman van Oranje. Maarten Stekelenburg en Michel Vorm: de eerste en tweede doelman van Oranje.

Klaas Jan Huntelaar verruilde vorige week Real Madrid voor AC Milan. Klaas Jan Huntelaar verruilde vorige week Real Madrid voor AC Milan.

Voor Demy de Zeeuw is het de eerste keer dat hij als Ajacied bij het Nederlands elftal zit. Voor Demy de Zeeuw is het de eerste keer dat hij als Ajacied bij het Nederlands elftal zit.

Oranje werkte maandag een rustige training af. De benen werden losgegooid met wat loopwerk en rondo's. Oranje werkte maandag een rustige training af. De benen werden losgegooid met wat loopwerk en rondo's.