Menu
Oud-spelers bekijken Ajax - Excelsior vanuit Engelenbak

Oud-spelers bekijken Ajax - Excelsior vanuit Engelenbak

Ajax en hoofdsponsor Ziggo organiseren komend weekend de 6e editie van de jaarlijkse Ajax 1 Reünie. Maar liefst 125 oud-spelers en voormalig trainers van Ajax zijn zaterdagavond te gast bij Ajax - Excelsior. De Ajacieden bekijken de wedstrijd vanuit vak 108, die voor deze gelegenheid tot Engelenbak is omgedoopt.

De historie van Ajax komt zaterdag tot leven in de Engelenbak en rondom de wedstrijd in de Ziggo Sports Bar. Een ideaal moment om mooie herinneringen op te halen, oude vrienden te treffen en anekdotes te vertellen. Ajax Podcast Ajax-fan Jack Spijkerman zal zich als speciale verslaggever tussen het gezelschap begeven. De mooiste gesprekken hoor je maandag terug in de Ajax Podcast op deze website. In het liveblog van Ajax - Excelsior en op social media is er ook volop aandacht voor de Ajax 1 Reünie.

Namenlijst
Een greep uit de namenlijst van spelers die hun aanwezigheid hebben bevestigd: Sjaak Swart, Bennie Muller, Klaas Nuninga, Arnold Mühren, Jan Mulder, Clyde Wijnhard, Rody Turpijn, Wamberto, Andy van der Meyde, Tomás Galásek. Daarnaast zijn ook de vele oud-spelers die tegenwoordig bij Ajax werken van de partij.

Ajax PodcastTekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Gerard van Hees