Menu
Over tot de orde van de dag

Over tot de orde van de dag

Soms is het jammer om daags na een Europese wedstrijd direct weer de blik op het eerstvolgende competitieduel te moeten richten. In het geval van de keiharde nederlaag tegen Borussia Dortmund is het juist prettig dat zich komend weekend alweer een revanchemogelijkheid voordoet. En dus ging het vizier donderdag alweer een beetje op Roda JC.

Ajax heeft slechts één volledige training om zich voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen Roda JC. Want hoewel er donderdag 24 spelers (waaronder de basiself) op het trainingsveld verschenen, stond de oefensessie vooral in het teken van uitlopen en herstellen. Alleen de wisselspelers en afvaardiging van Jong Ajax trainden langer door. Aangezien de selectie vrijdag van een vrije dag geniet, blijft alleen de zaterdag over om richting de eerstvolgende wedstrijd in Limburg toe te werken.

Zoals gebruikelijk speelden Frank de Boer en enkele spelers een partij voetvolley daags na een wedstrijd. Mede dankzij de prettige ochtendzon was er gelukkig genoeg afleiding om de ruime nederlaag snel te vergeten. Want hoewel de avond voor Ajax leerzaam genoeg was, zullen de spelers er net als de fans niet graag meer aan herinnerd worden. Een goed resultaat tegen Roda JC zou daarom bijzonder welkom zijn in aanloop naar de topper Ajax - PSV.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Ricardo van Rhijn in gesprek met Dennis Bergkamp. Ricardo van Rhijn in gesprek met Dennis Bergkamp.
Danny Hoesen sprak na de training met Ajax TV. Het interview zie je vrijdag in de uitzending op Eredivisie Live. Danny Hoesen sprak na de training met Ajax TV. Het interview zie je vrijdag in de uitzending op Eredivisie Live.