Menu

Overleg Ronald Koeman en Ajax-leiding

Er heeft hedenmorgen een gesprek plaatsgevonden tussen Ajax-trainer Ronald Koeman en de voltallige directie van Ajax: Arie van Eijden, Louis van Gaal en Jeroen Slop. Tevens waren voorzitter John Jaakke en de commissaris belast met technische zaken Klaas Nuninga aanwezig.

Aanleiding van dit gesprek was de teleurstelling die heerst na de nederlaag tegen Bayern München van afgelopen dinsdag. Er is onder andere gesproken over de internationale doelstellingen van Ajax voor het huidige seizoen.

Mede gezien het afketsen van de transfer van Koné is gezamenlijk besloten de doelstellingen voor dit seizoen aan te passen. Ajax streeft naar overwinteren in een Europese competitie. Dit kan dus ook betekenen dat Ajax na de winter doorgaat in de UEFA Cup. Ajax wil benadrukken dat hierover geen verschil van mening bestaat tussen
technisch directeur Louis van Gaal en Ronald Koeman.

Algemeen directeur Arie van Eijden zei na afloop: “Het is goed dat in aanwezigheid van alle betrokkenen de horloges gelijk gezet zijn en dat binnen de organisatie geen verschil van mening bestaat over de weg die Ajax bewandelt.”