Menu
Overzicht Ajax-internationals

Overzicht Ajax-internationals

De internationals van Ajax verdedigen deze dagen de eer van hun nationale elftal. Het Nederlands elftal speelt woensdagavond een oefeninterland tegen Frankrijk. Davy Klaassen zit voor het eerst bij Oranje. Mogelijk maakt hij zijn debuut in Parijs. Ricardo Kishna zit voor het eerst bij Jong Oranje.

Niklas Moisander reist met Finland naar Hongarije voor een oefeninterland. De wedstrijd begint om 18:00 uur.

Thulani Serero speelt met Zuid-Afrika een oefeninterland tegen WK-gastheer Brazilië. Het duel begint om 18:00 uur.

Voor Ajax-spits Kolbeinn Sigthórsson staat er een trip naar Wales op het programma. De aanvaller speelt met het IJslands elftal een oefeninterland tegen Wales. De wedstrijd begint om 20:45 uur.

Jasper Cillessen, Daley Blind, Joël Veltman, Siem de Jong en Davy Klaassen reizen met het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Frankrijk. Het duel wordt in Parijs gespeeld. De aftrap is om 21:00 uur. Klaassen kan in Frankrijk zijn Oranjedebuut maken.

Mickey van der Hart, Mike van der Hoorn, Stefano Denswil en Ricardo Kishna behoren tot de selectie van Jong Oranje. De Nederlandse beloften nemen het in het stadion van Telstar op tegen Jong Israël. De oefeninterland begint om 18:30 uur.

Het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar speelt een oefenwedstrijd tegen Spanje. De ploeg van KNVB-coach Wim van Zwam trapt om 18:30 uur af op het terrein van Quick Boys in Katwijk. Jairo Riedewald, Kenny Tete en Sheraldo Becker vertegenwoordigen Ajax in de selectie.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees