Menu

Paasfeestje met de selectie

Op Goede Vrijdag waren 7 prijswinnaars van de Ajax Kids Club uitgenodigd om in het spelershome hun favoriete spelers een paasverrassing te geven. Manon, Kim, Ilona, Matthijs, Jaap, Erik en Björn waren de gelukkigen die het goede antwoord hadden gegeven.

Vooraf mochten de leden onder het genot van pannenkoeken en stroop aangeven aan wie zij het paasei wilden geven. Iedereen had wel zijn voorkeur en natuurlijk werd ook Sjakie niet vergeten. Hij stond bovenaan het lijstje van Kim.


Nadat de leden afscheid hadden genomen van hun ouders werden ze toch wel een beetje nerveus. Je staat natuurlijk ook niet elke dag voor al deze spelers! Kim was de eerste die een ei mocht uitdelen en dat was aan Seedorf. Ze vond het wel een beetje eng, maar stapte dapper op hem af. Langzaam kwamen alle spelers binnendruppelen en kreeg iedereen de kans om de spelers een vrolijk pasen te wensen en natuurlijk een handtekening te vragen.


Ilona had de eer om de trainer, Ronald Koeman, een paasei te overhandigen. Dit vond zij erg leuk, maar ze vond het nog leuker dat ze een kus van niemand minder dan Richard Witschge kreeg!


Nadat alle spelers en leden van de technische staf een ei hadden gekregen was het tijd voor de spelers om te gaan eten. Er werden nog snel wat foto's geschoten en handtekeningen gevraagd en toen was het echt tijd om te gaan. Beneden stonden de ouder te wachten en er werd meteen uitgebreid verslag gedaan. Als afsluiting gingen alle winnaars met hun ouders het museum in om deze Ajax-dag met een paastintje af te sluiten.