Menu
Pakken passen in de Ajax-kleedkamer

Pakken passen in de Ajax-kleedkamer

De kleedkamer van Ajax is normaal gesproken heilig. Behalve de spelers komt er doorgaans niemand in de kleedruimte in de ArenA. Afgelopen dinsdag veranderde dat toen Ajax-sponsor Oger een exclusief verkooppunt op locatie in gebruik nam. Voor een dag konden vaste klanten zich een pak laten aanmeten op de stoel van Siem de Jong of Ryan Babel.

Ajax en Oger zijn al 23 jaar aan elkaar verbonden. En toch levert de samenwerking nog altijd verrassende sponsoractiviteiten op. Neem bijvoorbeeld de ‘kleedkamer in een kleedkamer’ die Oger deze dag heeft ingericht. Een unieke kans voor liefhebbers van Ajax en een goed pak om die twee zaken te combineren. Ruim 30 relaties van Oger kregen de kans om op afspraak naar de kleedkamer van Ajax te komen. Inclusief een parkeerplaats op het VIP-dek.

,,Hier kom je normaal gesproken nooit”, zegt Ronald Witmondt (Oger) als hij zojuist een tevreden klant de weg naar het parkeerdek heeft gewezen. ,,Ajax maakt heel wat los, dat merken we al jaren bij Oger. En dat geldt natuurlijk helemaal als je op zo’n bijzondere plek als de kleedkamer mag komen. Ik heb vanochtend een aantal mensen weer even jongetje zien worden.”

De medewerkers van Oger hebben deze ochtend zelfs iemand zijn trouwpak aangemeten. Compleet met ‘Ja, ik wil’ aan de binnenzijde van het colbert. Een pak én een verhaal waar je als man mee thuis kan komen. Witmondt: ,,Dit is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.”

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De kleedkamer van Ajax was dinsdag voor even het domein van Oger. De kleedkamer van Ajax was dinsdag voor even het domein van Oger.
Een klant van Oger laat zich een pak aanmeten in de kleedkamer van Ajax. Een klant van Oger laat zich een pak aanmeten in de kleedkamer van Ajax.
Oger ontwikkelde een 'kleedkamer in een kleedkamer' bij Ajax. Oger ontwikkelde een 'kleedkamer in een kleedkamer' bij Ajax.
Alles was aanwezig om mooi nieuw kostuum uit te zoeken. Alles was aanwezig om mooi nieuw kostuum uit te zoeken.