Menu
PAOK-trainer Ivic: 'We kennen alle Ajacieden'

PAOK-trainer Ivic: 'We kennen alle Ajacieden'

Heel veel wilde PAOK-trainer Vladimir Ivic niet kwijt over de manier waarop hij Ajax dinsdag gaat bestrijden. Wel is duidelijk dat hij zich goed heeft voorbereid. 'Ajax zal ons meteen onder druk gaan zetten.'

,,We hebben de wedstrijden van Ajax goed geanalyseerd”, vertelde Ivic maandagavond tijdens een drukbezochte persconferentie in de Amsterdam ArenA. ,,Met name de laatste duels, dus we weten ongeveer wie er gaan spelen. We kennen iedereen. Het is en kwalitatief goed team, dat één tegen één heel sterk is, maar daar kunnen wij goed op anticiperen.”

De selectie van PAOK trainde maandagavond in de Amsterdam ArenA.
De selectie van PAOK trainde maandagavond in de Amsterdam ArenA.

Geen wraak voor 2010
Ivic deed in 2010 zelf als speler nog mee bij PAOK toen het in de voorronde verloor van Ajax. Maar van wraak wil hij niets weten. ,,Dit is weer een heel ander team, een heel andere tijd. Dat geldt voor ons, maar ook voor Ajax.”

Aanvallend Ajax

De Grieken verwachten een aanvallend Ajax. Ivic: ,,Ze gaan ons waarschijnlijk meteen onder druk zetten, daar moeten wij goed mee om zien te gaan. Het is belangrijk dat we geconcentreerd spelen en er met zijn allen voor gaan. Net als Ajax hebben we een korte voorbereiding gehad, maar we zijn er klaar voor.”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots (hoofdfoto), Ajax.nl (foto onder)