Menu
Partij kopvolley voor basisspelers

Partij kopvolley voor basisspelers

Na de grote zege op NAC Breda (6-0) stonden de Ajacieden maandag weer op het trainingsveld. Bekijk hier de foto's van de oefensessie.

De basisspelers in de wedstrijd tegen NAC werkten met conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt een uitlooptraining af. Zo werd er onder andere een partij kopvolley gespeeld. Onder leiding van Wormhoudt, die als scheidsrechter fungeerde, maakten de Ajacieden er een fanatiek partijtje van.

Marko Pantelic, die zijn Ajax-debuut maakte in het duel met NAC, trainde een deel van de oefensessie apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas.

Het team van Martin Jol bereidt zich voor op het eerste duel in de groepsfase van de Europa League. Aanstaande donderdag brengt tegenstander FC Timisoara een bezoek aan Amsterdam. De aftrap van de wedstrijd wordt om 19.00 uur verricht in de ArenA. Voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Juich Ajax naar de overwinning!

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop


Rob Wielaert en Siem de Jong tijdens een buikspieroefening. Rob Wielaert en Siem de Jong tijdens een buikspieroefening.

 

De wisselspelers en de spelers die niet in actie kwamen tegen NAC, speelden onder andere korte partijen. De wisselspelers en de spelers die niet in actie kwamen tegen NAC, speelden onder andere korte partijen.

 

De basisspelers lieten ditmaal hun hoofden spreken tijdens een partij kopvolley. De basisspelers lieten ditmaal hun hoofden spreken tijdens een partij kopvolley.

 

Luis Suarez en Kennedy feliciteren Ismaïl Aissati met het behaalde punt. Luis Suarez en Kennedy feliciteren Ismaïl Aissati met het behaalde punt.

Marko Pantelic trainde een deel van de oefensessie apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Marko Pantelic trainde een deel van de oefensessie apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas.

 

Marco Bizot trainde met keeperstrainer Carlo l'Ami, Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer. Marco Bizot trainde met keeperstrainer Carlo l'Ami, Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer.