Menu
Partijen tijdens training

Partijen tijdens training

Ajax werkte maandagochtend samen met Jong Ajax een oefensessie af op het trainingsveld. De bittere nasmaak van het verlies tegen Sparta Rotterdam werd weggespoeld door intensieve partijen te spelen.

Een groep reservespelers van Ajax 1 speelde partijen tegen Jong Ajax. De spelers die zondag tegen Sparta Rotterdam in de basis startten, trainden binnen.

Jan-Arie van der Heijden en Siem de Jong sprinten richting de bal. Jan-Arie van der Heijden en Siem de Jong sprinten richting de bal.
De Jong schudt de hand van assist-gever Leonardo na het maken van een doelpunt. De Jong schudt de hand van assist-gever Leonardo na het maken van een doelpunt.
Nathaniel Will verlaat het veld op krukken. In een duel blesseerde hij zijn enkel. Nathaniel Will verlaat het veld op krukken. In een duel blesseerde hij zijn enkel.
Bruno Silva en Leonardo lopen na het voltooien van de training gezamenlijk het veld af. Bruno Silva en Leonardo lopen na het voltooien van de training gezamenlijk het veld af.
Na afloop van de oefensessie werken Van der Heijden en Toby Alderweireld aan hun schot. Na afloop van de oefensessie werken Van der Heijden en Toby Alderweireld aan hun schot.
Alderweireld haalt hard uit... Alderweireld haalt hard uit...
...maar Maarten Stekelenburg is alert en stopt de bal. ...maar Maarten Stekelenburg is alert en stopt de bal.De volgende training van Ajax 1 is woensdag om 11.00 uur. Ajax bereidt zich voor op het laatste competitieduel met FC Twente van zondag 10 mei.