Menu
Partijtjes tijdens vrijdagtraining

Partijtjes tijdens vrijdagtraining

De Ajax-selectie werkte vrijdag een training af in aanloop naar de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondag. De oefensessie stond voornamelijk in het teken van het spelen van kleine partijtjes. Zie hier het fotoverslag van de training.

Gregory van der Wiel probeert Luis Suarez af te stoppen. Ajax zal het zondag in Den Haag in ieder geval zonder de Uruguayaanse Ajacied moeten doen. Suarez is geschorst voor een duel. Gregory van der Wiel probeert Luis Suarez af te stoppen. Ajax zal het zondag in Den Haag in ieder geval zonder de Uruguayaanse Ajacied moeten doen. Suarez is geschorst voor een duel.
Marco van Basten spreekt de spelersgroep toe. Marco van Basten spreekt de spelersgroep toe.
De geblesseerden Vurnon Anita en Siem de Jong trainden onder begeleiding van fysiotherapeut Jos Kortekaas apart van de groep. Anita blesseerde zich afgelopen donderdag tijdens de training. De geblesseerden Vurnon Anita en Siem de Jong trainden onder begeleiding van fysiotherapeut Jos Kortekaas apart van de groep. Anita blesseerde zich afgelopen donderdag tijdens de training.
Een duel tussen Dario Cvitanich en Evander Sno. Een duel tussen Dario Cvitanich en Evander Sno.
Keeperstraining met Maarten Stekelenburg, Carlo l'Ami en Kenneth Vermeer. Keeperstraining met Maarten Stekelenburg, Carlo l'Ami en Kenneth Vermeer.
Een aantal spelers verplaatst het doel zodat er een partij kan worden gespeeld. Een aantal spelers verplaatst het doel zodat er een partij kan worden gespeeld.
Assistent-trainer John van 't Schip instrueert zijn ploeg tijdens de afsluitende partij op de vrijdagtraining. Assistent-trainer John van 't Schip instrueert zijn ploeg tijdens de afsluitende partij op de vrijdagtraining.
De spelers lopen een laatste ronde uit, terwijl de leden van de technische staf nog kort overleggen. De spelers lopen een laatste ronde uit, terwijl de leden van de technische staf nog kort overleggen.
Aan de vrijdagtraining is vaak een persdag gekoppeld. Na de training wacht veel Ajacieden een of meerdere interviews. Robbie Wielaert blikte voor de camera van RTV N-H alvast vooruit naar de komende wedstrijd tegen ADO Den Haag. Aan de vrijdagtraining is vaak een persdag gekoppeld. Na de training wacht veel Ajacieden een of meerdere interviews. Robbie Wielaert blikte voor de camera van RTV N-H alvast vooruit naar de komende wedstrijd tegen ADO Den Haag.