Menu
Passe-partout eerste Europese thuisduels voor iedereen beschikbaar

Passe-partout eerste Europese thuisduels voor iedereen beschikbaar

De eerste Europese avonden staan voor de deur. Twee thuisduels die allesbepalend zijn voor onze nieuwe reis door Europa: de 3de voorronde van de UEFA Champions League en het Play Off-duel dat daaruit voortvloeit. En met de Ajax passe-partout ben je verzekerd van een plek bij beide wedstrijden.

Tijdelijk beschikbaar
De passe-partout is nu voor elke Ajacied beschikbaar vanaf €35 en t/m 13 juli. 

Voordelen
Met de passe-partout ben je 15 tot 30 procent goedkoper uit, dan wanneer je losse wedstrijdtickets bestelt. Daarbij kun je maximaal twee passe-partouts per kaart bestellen. Het is dus mogelijk om iemand mee te nemen die zelf (ook) niet in het bezit is van bijvoorbeeld een Club Card.  Op 14  juli begint de losse kaartverkoop en de kans is groot dat je vanaf dat moment wel een Club Card nodig hebt om tickets te bestellen. 

F-Side en Mindervaliden
Ajacieden met een seizoenkaart voor de F-Side kunnen ook twee passe-partout bestellen. Hetzelfde geldt voor mindervalide kaarthouders, echter gaat het hier om maximaal één setje.

Mogelijke speeldata
Als we de eerste ronde winnen, dan spelen we de Play Offs voor het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League. Slagen we daar niet in, dan spelen we de Play Offs van de UEFA Europa League. 
Dit houdt in dat we met de onderstaande data rekening moeten houden:

- 3de voorronde UEFA Champions League: 25 of 26 juli, of 1 of 2 augustus
- Play Off UEFA Champions League: 15, 16, 22 of 23 augustus
- Play Off  UEFA Europa League: 17 of 24 augustus

Bestel nu