Menu
Passe-partouts uitverkocht: woensdag start losse verkoop

Passe-partouts uitverkocht: woensdag start losse verkoop

De passe-partouts voor de 2e voorronde UEFA Champions League én de daarop volgende voorronde Europees voetbal zijn uitverkocht. De teller staat op ruim 32.000 verkochte passe-partouts, 10.000 meer dan vorig dan seizoen.

Om alle Ajacieden de mogelijkheid te geven om bij 1 van de wedstrijden aanwezig te zijn is besloten de rest van de kaarten aan te bieden in de losse verkoop. Op woensdag 20 juni start deze verkoop (vanaf € 17,50) voor de 2e voorronde.

PAOK Saloniki of SK Sturm Graz
Op dinsdag 19 juni is de loting voor de tweede Europese voorronde. Dan weten we of onze tegenstander PAOK Saloniki of SK Sturm Graz wordt. Vervolgens is het vanaf 20 juni mogelijk om een kaart kopen voor dit eerste Europese thuisduel. Per SVA-, Club- of seizoenkaart kunnen 4 tickets door het hele stadion worden gekocht. Seizoenkaarthouders van de F-Side kunnen 1 ticket kopen voor hun vak.

De verkoop voltrekt zich als volgt ⤵️

* M.u.v. F-Side en Mindervaliden
* M.u.v. F-Side en Mindervaliden

Reminder-service
De kaartverkoop van de 3e voorronde start later. Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van de verkoop, schrijf je dan in voor onze reminder-service.

F-Side
Op de F-Side kun je vanaf 20 juni nog steeds een passe-partout kopen voor beide Europese voorrondes. Ook is het mogelijk om een losse kaart te kopen voor het 1e thuisduel. Iedere seizoenkaarthouder van de F-Side kan maximaal 1 kaart (losse ticket of de hier nog wel beschikbare passe-partout) voor dit vak kopen.

Ajax Club Card
Voor de wedstrijd 2e voorronde UEFA Champions League is een Club Card nodig. Vraag deze direct aan via onze Ticketshop. Je hebt een Ajax Club Card al voor € 6 (excl. € 1,50 administratiekosten). Meer informatie vind je hier.

Voorrang via de Supportersvereniging Ajax
Wil je met voorrang kaarten kopen? Sluit je dan aan de Supportersvereniging Ajax via deze link.

Reminder-service losse verkoop