Menu

Penalty schieten op Fred Grim?

Zijn jouw klasgenootjes, elftalleden of vriendjes ook zulke grote Ajax-fans, maar nog geen lid van de Ajax Kids Club? Maak ze lid van de leukste club van Nederland en maak zelf kans op een superprijs. Wat kun je winnen?

 Penalty schieten op Fred Grim. Denk jij dat je Ajax’ eerste doelman vanaf 11 meter kunt passeren? Na jouw strafschoppenserie zullen we het weten…

 Een Ajacied als gastheer bij Ajax–Fortuna Sittard. 2 gratis kaarten voor Ajax-Fortuna Sittard! En dat is nog niet alles, want bij deze wedstrijd krijg je een wel heel bijzondere ontvangst…

Scoor in de Amsterdam Arena In de rust van elke thuiswedstrijd van Ajax wordt de Campina Shoot Out gespeeld. Maak kans om met het door jou aangebrachte lid hieraan mee te doen en wie weet scoor jij ook in de Amsterdam ArenA!

Spelregels:

 Maak zoveel mogelijk Ajax-fans lid van de Ajax Kids Club. Gebruik hiervoor de inschrijfkaarten op de achterkant van het formulier dat je hebt gekregen bij het Ajax Kids Club Blad. Natuurlijk mag je zoveel kopietjes maken als je nodig hebt.

 Je maakt kans op “Penalty schieten op Fred Grim” of “Een Ajacied als gastheer bij Ajax-Fortuna Sittard” als je 3 of meer nieuwe leden aanbrengt. Bij het aanbrengen van 1 of twee nieuwe leden maak je kans om in de rust op het veld te staan en mee te doen aan de Campina Shoot Out.

 Alle aanmeldingsformulieren moeten zijn ingevuld èn ondertekend door één van de ouders van de nieuwe leden. Formulieren die niet zijn ondertekend, kunnen niet in behandeling worden genomen.

 Stuur alle aanmeldingsformulieren in één envelop naar:

Ajax Kids Club Antwoordnummer 636 1100 VE Amsterdam

 De envelop met nieuwe aanmeldingen moet vóór woensdag 26 september 2001 bij ons binnen zijn. Aanmeldingen die later binnenkomen, zijn natuurlijk van harte welkom maar tellen niet meer mee voor de prijsvraag.

 De prijswinnaars krijgen schriftelijk bericht. Mocht je tot twee weken na de sluitingsdatum niets van ons hebben gehoord, dan behoor je niet tot de winnaars. Over de uitslag kan niet worden gebeld of gecorrespondeerd.

De Ajax Kids Club, jouw club! De Ajax Kids Club is er speciaal voor jonge Ajax-fans zoals jij. Ben je niet ouder dan 12 jaar en wil je altijd alles van de Ajax-spelers weten? Schrijf je dan nu in! Voor maar 35 gulden (16 Euro)* per seizoen word je straks nog meer betrokken bij jouw favoriete club.

Als Ajax Kids Club-lid krijg je:

Het bijzondere welkomstpakket, met daarin: een exclusief welkomstcadeau; je persoonlijke clubpas; de oorkonde van lidmaatschap.

Vier keer per jaar je eigen clubblad.

 Allerlei Kids Club-voordelen zoals bijvoorbeeld: korting op Ajax-artikelen in de Ajax Fanshop en bij Ajax Direct; deelname aan speciale Kids Club-acties.

Een persoonlijke uitnodiging voor de jaarlijkse Ajax Kids Club-dag.

*Prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: knip de bonnen niet uit! Stuur het hele formulier op naar: Ajax Kids Club, Antwoordnummer 636, 1100 VE Amsterdam.