Menu
Pinnen in ArenA versneld opgeleverd

Pinnen in ArenA versneld opgeleverd

Per direct kan ook op de tweede ring van de Amsterdam ArenA contactloos en via het reguliere pinnen betaald worden. Het aanschaffen van een ArenA card is dus niet langer nodig. Naar aanleiding van de succesvolle pilot (i.s.m. ABN AMRO en CCV) vorig seizoen, is besloten het gehele stadion te voorzien van (contactloos) pinnen. De eerste ring werd in oktober al opgeleverd.

Initiële planning voor de uitrol van het gehele stadion was 16 januari 2015, maar de uitrol is nu reeds twee maanden sneller gerealiseerd.

Betalen bij de kiosken in het stadion kan via contactloos betalen, indien uw pinpas daarvoor geschikt is, en via het vertrouwde pinnen. Met contactloos betalen hoeft de pinpas niet in de betaalautomaat gestoken te worden maar wordt de pas er simpelweg tegenaan gehouden. Voor bedragen onder de 25 euro is geen pincode nodig. Zo wordt er snel en gemakkelijk betaald. Indien de pinpas niet geschikt is voor contactloos betalen kan er nog gewoon gepind worden met een pincode.

De ArenA Card, het vertrouwde betaalmiddel in het stadion, blijft voorlopig naast het contactloos betalen en pinnen een actief en geldig betaalmiddel bij alle kiosken.

Tekst: Amsterdam ArenA
Foto: Ajax.nl